Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube müdürlüğü ile Kızılay Derneği işbirliğiyle kan bağışı konusunda bilinç oluşturmak ve gönüllü emniyet personelinin kan bağışı yapabilmelerini sağlamak amacıyla kan bağışı etkinliği düzenlendi.
Etkinlik öncesi Kızılay görevlileri tarafından, Emniyet Müdürlüğü Gaffar Okkan Konferans salonunda kan bağışı ve yararları hakkında emniyet personelini bilgilendirdi. Etkinliğe, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı. Bilgilendirme toplantısının ardından kan bağışında bulunmak isteyen personel kan bağışında bulundu. Akşam mesai bitimine kadar devam eden kan bağışı etkinliğinde 50 personel kan bağışında bulundu.
Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Türk Kızılay’ına kurumsal olarak gerekli katkıyı sağlamaktan mutluluk duyduklarını ve personelin kan bağışı konusunda gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Kızılay Kan Merkezi yetkilisi Dr. Ömer Çiçek Muğla’da kurum bazında en yüksek katılımın Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştiğini ifade etti.