Muş’un Malazgirt Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mesut Toydemir; Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ali Gökhan Özyıldız’ın hasta kabulüne başladığını söyledi.
Yeni atanan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ali Gökhan Özyıldız ile birlikte hastanedeki doktor sıkıntısının azaldığını belirten Toydemir, "Yeni atanan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ali Gökhan Özyıldız görevine başladı. Hastanemizde son atanan doktorumuzla birlikte doktor sıkıntımız yok denecek kadar azaldı. Hastanemiz eski olduğu halde Malazgirt halkına tam teşekküllü bir hastane gibi hizmet veriyoruz. Yeni hastane yapılacak olmasına rağmen, tüm ekibinizle hizmet etmeye devam ediyoruz. Ben ve ekibim Malazgirt haklı için yedi yirmi dört saat hizmet vermeye hazırız. Yeni hastanemiz yapılınca Malazgirt halkı artık başka il ve ilçelere gidip oralarda sıkıntı yaşamayacak. Vatandaşlarımız yeni hastanemizde tüm tedavilerini yapabilecekler" dedi.
Hastane Müdürü Hüseyin Haydaroğulları ise, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ali Gökhan Özyıldız’ın gelmesi ile doktor sıkıntımız büyük ölçüde giderildiğini kaydetti.