Muş Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Bulanık ilçesini ziyaret etti.
Son kararnameyle Muş Emniyet Müdürlüğüne atanan Zafer Aktaş, Bulanık İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan ile esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Kızılay İlçe Başkanlığını ziyaret ederek sivil toplum örgütleri ile bir araya gelen Muş Emniyet Müdürü Aktaş, “Bizler, sizlerin huzurunu sağlamak için buradayız. Hepimiz Muş’un kalkınması için hep birlikte olmalıyız. Tabii ki siz ilçelerde buna dahilsiniz. Esnafları ziyaret ederken, gösterdikleri o tebessümler beni sevindirmiştir. Terör örgütleri ile sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu kararlılık, vatandaşlarımız 15 Temmuz’da gösterdikleri birliktelikle bu lanetli örgütlere göstermiştir. Tabi ki Bulanık halkı çok zorluklar çekti. Bizler ve sizler et tırnak gibiyiz. Sizler bizlerin arkasında olduğunuz zaman, aşamayacağımız konular kalmaz. Bende doğuluyum, bende bu coğrafyanın bir insanıyım. Hep birlikte huzur için herkesle savaşalım. Bu insanlarımız, hizmetin ve güvenliğin en iyisini hak ediyorlar. Beni ziyaret eden Bulanık halkına iadeyi ziyarette bulundum. Bu ilçe bizim, yaşayan da sizlersiniz. Güzel şeyler yapmak için hep birlikte olmalıyız” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Ali Bulut ise, Müdür Aktaş’ın ilçe ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “Bulanık ilçesi gerçekten son yılların en iyi hizmetlerini ve güzelliklerini yaşayacaktır. Bu da siz değerli mülki amirlerimiz ve tabi ki biz vatandaşların sayesinde olacaktır. Bulanık hizmetin en güzeline layıktır” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlardan Aydın Koçu ise, ilk defa bir il emniyet müdürünün kendilerini ziyaret ettiğini belirterek, “Devlettin şefkatli elini bize bir kez daha gösterdikleri için kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılay Başkanı Seracettin Yılmaz ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de, Muş Emniyet Müdürü Aktaş’a görevinde başarılar diledi.
Bulanık İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan’ı makamında ziyaret ederek, daha sonra polis memurlarıyla bir araya gelen Müdür Aktaş, huzur ve güvenin sağlanması için polisin var gücü ile çalışacağını kaydetti. Memleketin her karış toprağında görev yapmanın emniyet teşkilatı mensupları için bir gurur olduğunu ifade eden Aktaş, üzerlerine düşen vazifeyi sonuna kadar yerine getireceklerini belirtti.