AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.
2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve Milli Eğitim Müdürü Murat Demir okul ziyaretlerine 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi ile devam etti. Milli Eğitim Müdürü Murat Demir burada yaptığı konuşmasında 15 Temmuz tarihinde yaşanılan hainliği öğrenciler ile paylaşırken öğrencilerin bugünleri unutmadan güçlü Türkiye için çalışmaları gerektiğini kaydetti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’de burada yaptığı konuşmada 15 Temmuz tarihinde terör örgütü FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılan hain darbe girişiminin güçlü Türkiye’nin önünü kesmek için yapıldığını ancak Türk halkının büyük fedakarlıklar yapması sonrasında bu hainlerin derslerini aldıklarını söyledi.
Milletvekili Gizligider ve Milli Eğitim Müdürü Murat Demir daha sonra ise okul idarecileri ve öğretmenler ile bir süre görüştü.