Niğde Belediyesi tarafından kapasitesi 2 katına çıkarılan Kapalı Hayvan Pazarı’nın açılışı yarın (5 Eylül Pazartesi günü) gerçekleştirilecek. Aynı gün Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne kazandırılan yeni itfaiye araçları da hizmete sunulacak.
Kapalı Hayvan Pazarı Kurban Bayramı’na Yetişti
Niğde Belediyesi tarafından kapasitesi 2 katına çıkarılan Kapalı Hayvan Pazarı, 5 Eylül Pazartesi günü genişletilmiş haliyle açılacak. Kurban Bayramı öncesinde hizmete girecek olan yeni Hayvan Pazarı’nın kapasitesi, 4 bin 380 metrekareden 8 bin 900 metrekareye çıkarıldı. Yeni haliyle Türkiye’nin en büyük hayvan pazarlarından biri olan Niğde Belediyesi Kapalı Hayvan Pazarı, 5 Eylül Pazartesi günü saat 11.00’de düzenlenecek törenle açılacak.
Yeni İtfaiye Araçları Hizmete Giriyor
Araç filosunu her geçen gün güçlendiren Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü de bünyesine kattığı 2 yeni itfaiye aracını 5 Eylül Pazartesi günü hizmete sunuyor. 35 metre merdivenli yeni itfaiye aracı ve yeni kurtarma aracının hizmete sunumu Pazartesi günü saat 10.30’da İtfaiye Müdürlüğü binasında gerçekleştirilecek.