Ordu’nun Fatsa ilçesinde Fatsa Kaymakamlığı turnuvaları kapsamında Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Erkekler Futbol Turnuvası sona erdi.
20 takımın, 48 maçın ve 380 sporcunun katıldığı turnuvada Coci Restorant birinci olurken, ikinciliği Yavaş Mahallesi, üçüncülüğü ise PTT Müdürlüğü elde etti.
Birincilik kupasını Ordu Miletvekili Ergün Taşçı, ikincilik kupasını Fatsa AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Üçüncülük Ödülünü Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu verdi.
Konu ile ilgili bilgi veren Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek “Kaymakamlık turnuvaları kapsamında düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Voleybol turnuvasında olduğu gibi yine Fatsa Coci Restorant birinci oldu. Bu turnuvalar Fatsa Kaymakamlığımızın talimatıyla yapıldı. Önceleri bu kadar geniş katılımın olacağını düşünmedim ama turnuvalar bittiğinde yaklaşık olarak bin civarındaki kişiye spor yaptırmış olduk. Buda çok güzel bir rakam. İnşallah halkımıza yönelik bu turnuvalar devam edecek. Bizi bu etkinliklerde her zaman destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.