Türkoğlu Belediyesi, Gavur Gölü, Mamut ve Geleneksel Okçuluk temalı özgün mimari projeleriyle 2023 Kahramanmaraş EXPO'sunda büyük bir başarı elde etmiş ve bu başarısıyla 2024 Fransa EXPO'suna davet almıştır. Başkan Okumuş'un göreve gelmesiyle birlikte ilçede hayata geçirilen 3 OSB ve bir fakülte gibi stratejik projeler, tarım, sanayi, eğitim, altyapı ve üstyapı gibi alanlarda önemli gelişmelerin yaşanmasına katkı sağlamıştır.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Farklı olmak her alanda en büyük özelliğimiz. Yaptığımız çalışmanın davet alması, büyük bir memnuniyetle karşıladık. Bu başarı, tüm Türkoğlu ve Kahramanmaraş'ındır. EXPO 2023 ile adını duyuran Kahramanmaraş, bu başarısını 2024 EXPO ile bir kez daha duyuracak. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma ve tüm hemşerilerimize teşekkür ederim" dedi.

314192a8-1baa-41a2-b43c-02b99968d1b3

2023 EXPO'da sergilenen özgün mimari çalışmanın, 2024 Fransa EXPO'suna katılım daveti alması, Türkoğlu'nun uluslararası alandaki prestijini artıracak ve bölgenin turizm potansiyelini daha da yükseltecek nitelikte bir başarı olarak değerlendiriliyor.

Kahramanmaraşlı Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül’ün Kızından Dokunaklı Veda Kahramanmaraşlı Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül’ün Kızından Dokunaklı Veda

Türkoğlu ve Kahramanmaraş, bu etkileyici projeleriyle adını küresel arenada duyurarak bölgesel kalkınmaya önemli bir ivme kazandırmayı sürdürüyor.