Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde şehitler için dernek binasında mevlit okuttu.

Düzenlenen programa şehit ve gazi anneleri, eşleri ile Osmaniye İl Jandarma ve Garnizon Komutanlığından askeri yetkililer katıldı.

Terör saldırılarında şehit olan güvenlik görevlileri için Alibeyli Camii Müezzin-Kayyımı Bilal Akbulut tarafından Kur’an- Kerim okundu. Yapılan duanın ardından davetlilere gülsuyu ve lokum ikram edilirken Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit anneleri ve eşlerine karanfil verildi.

Programda Mardin’in Nusaybin ilçesinde 27 Mart 2016’da PKK’lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda bir eve tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi soncu enkaz altında kalarak şehit olan jandarma uzman çavuş İbrahim Etiz’in annesi Sultan Etiz, şehitler için yazdığı şiirini okudu.

Tüm şehitlere Allahtan rahmet dileyen Dernek Başkanı Durmuş Öksüz, şehit ve gazi annelerinin, eşlerinin, kardeşlerinin ve yakınlarının Dünya kadınlar gününü kutladı.