Vali Kerem Al, Kadirli'de incelmelerde bulunarak Karakütük Köyüne yapılması planlanan sulama göleti arazisini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Kadirli Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen Kadirli Organize Sanayi Bölgesi Toplantısına başkanlık eden Vali Al, Organize Sanayi Bölgesi ilave alanında iplik, dokuma, boyama ve konfeksiyon sektöründe faaliyet göstermek üzere, 180 bin metrekare arsa talebinde bulunan JNR Mensucat Tekstil San. ve Tic. A.Ş. (Sharabati Denim) şirketinin talebi görüşülerek, talebini uygun buldu.

Toplantı sonrasında, JNR Mensucat Tekstil San. ve Tic. A.Ş.’na tahsis edilecek alanda incelemelerde bulunan Vali Kerem Al, firma temsilcileri ile incelenen alanda görüştü. Hazırlık çalışmalarını tamamlar tamamlamaz fabrikanın temelinin atılacağını belirten firma temsilcileri, iplik, dokuma, boyama ve konfeksiyon alanında faaliyet göstereceklerini ifade ettiler. Yapılacak olan yatırım hakkında şirket yetkililerinden detaylı bilgi alan Vali Kerem Al, Osmaniye ve Kadirli ilçesine yatırımın hayırlı olmasını temenni etti.

Vali Kerem Al, Kadirli ilçesi ziyaretinin devamında Karakütük Köyüne yapılması planlanan sulama göleti için arazi incelemesinde bulundu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık’tan bilgi alan Vali Kerem Al, 3 bin dönüm araziyi sulayacak olan göletin, DSİ ile işbirliği yapılarak en kısa sürede tamamlanması için talimat verdi.

Vali Al, ilçe Kaymakamı Vekili Sumbas Kaymakamı Bedir Deveci, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve İlçe Kurum Müdürleri tarafından karşılandı. Vali Kerem Al’a, Kadirli ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık eşlik etti.