Kahramanmaraş'ta Çörekçi Ustaları Yeni Ekmek Kapılarında Üretimde! Kahramanmaraş'ta Çörekçi Ustaları Yeni Ekmek Kapılarında Üretimde!

Bu adımın, polisin vatandaşa daha iyi hizmet verebilmesi ve olaylara daha hızlı müdahale edilmesi amacıyla atıldığı belirtildi. Kameraların ASELSAN tarafından sağlanacağı vurgulanırken, yaka kameralarının yanı sıra yüz tanıma sisteminin getirilmesinin polis memurlarının işlerini daha verimli ve şeffaf bir şekilde yapmalarına olanak sağlayacağı ifade edildi.

Yaka kamerasıyla birlikte, polise karşı yapılan şikayet, iddia ve performanslar hızla değerlendirilebilecek. Görüntülerin merkezden anında takip edilebilmesi, meydana gelen olaylara hızlı müdahale imkanı sağlayacak ve halkla ilişkilerin daha şeffaf bir şekilde yürütülmesine olanak tanıyacak.

Bakan Yerlikaya ayrıca, İstanbul'da MOBESE kameralarının sayısının artırılacağını da belirtti. Şehrin her yerinde etkin olabilmek adına MOBESE kameralarının sayısının artırılacağı ve kurumsal firmaların kameralarının da sisteme entegre edileceği ifade edildi.

Bu adımların, kamu güvenliği ve halkın huzurunu sağlama noktasında büyük bir öneme sahip olduğu vurgulandı.