Millet ve Adalet Partisi (MİLAD) Genel Başkanı Mehmet Bozdemir, 14 sivil toplum kuruluşunun teröre karşı miting gerçekleştirmesini eleştirerek, “Bu STK’lar, gerçekten özgür ve demokrat iseler, bu konuda en başta 13 yıldır iktidar olan AKP hükümetini de sorgulamalıdırlar.” dedi.

Mehmet Bozdemir, 1 Kasım seçimlerine yönelik yazılı değerlendirmelerde bulunarak, bugün gerçekleştirilen ‘Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet’ mitingini organize eden 14 kuruluşa seslendi.

13 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti’nin ülkeyi her konuda iflasın eşiğine getirdiğini belirten Bozdemir, şunları kaydetti: “Ülkemize büyük zararlar veren bir siyasi partiyi iktidardan uzaklaştırmak insani ve milli bir görevdir. Terörün yeniden hortladığı ve terör örgütünün daha da güçlendiği şu günlerde 14 STK bugün, ‘Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet’ mitinginde milletimizin al bayrağımız altında toplanmasını istiyor. Bu STK’lar, gerçekten özgür ve demokrat iseler, bu konuda en başta 13 yıldır iktidar olan AKP hükümetini de sorgulamalıdırlar. Demokratik ülkelerde STK’ların ve özgür basının önemli görevleri, iktidarları denetlemek ve halkı doğru bilgilendirmektir.”