Düzce’de toplu açılış törenine katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, törenin ardından geldiği Merkez Cedidiye Camii’nin avlusundaki çay bahçesinde yanına gelen çocukla bilek güreşi yapıp, vatandaşlarla sohbet etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Düzce’de katıldığı toplu açılış töreninin ardından ikindi namazını kılmak üzere Merkez Cedidiye Camii’ne geldi. Başbakan Davutoğlu, tören alanından camiye doğru otobüsü ile ilerlediği sırada otobüsü durduran bir vatandaş Davutoğlu’na çay ikram etti. Vatandaşın ikramını geri çevirmeyen Başbakan Davutoğlu, çayı içtikten sonra yanına gelen küçük bir çocukla hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Merkez Cedidiye Camii’ne giden Davutoğlu, ikindi ezanı okunmadan önce cami avlusundaki çay bahçesinde oturarak vatandaşlarla sohbet etti.
BAŞBAKAN BİLEK GÜREŞİNDE KÜÇÜK ÇOCUĞA YENİLDİ
Başbakan Davutoğlu çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet ettiği sırada yanına küçük bir çocuk geldi. Küçük çocuk ile bilek güreşi yapan Davutoğlu, küçük çocuğa bilek güreşinde yenilerek gönlünü kazandı. Küçük çocuğa satranç takımı hediye eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra ikindi namazını kılmak üzere Merkez Cedidiye Camii’ne girdi. Davutoğlu, ikindi namazının ardından programına devam ederek AK Parti Düzce İl Başkanlığı’na geçti.