Halkların Demokratik Partisi (HDP) Gaziantep milletvekili adayı Celal Doğan, Türkiye'nin farklı bir dönemeçten geçtiğini dile getirerek, "Bir tek gencin kanı akmasın diye ben değil elimi, tüm gövdemi taşın altına koyarım." dedi.

HDP Gaziantep milletvekili adayları Celal Doğan ile Berivan Özpolat, Araban ilçesinde seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Celal Doğan, "Yabancı olmadığım, akrabalarımın olduğu bir yerdeyim. Beni 35 yaşımda milletvekili yaptınız. Bugün farklı bir dönemeçteyiz. Bir tek gencin kanı akmasın diye ben değil elimi, tüm gövdemi taşın altına koyarım. Türkiye 13 yıldan beri başka bir parti ile yönetiliyor. Siz Arabanlılar olarak hepiniz çiftçisiniz, bugün çiftçi iyi durumda değil. Evet geçmişe göre tedavide sağlıkta iyisiniz doğrudur ama yine de isteyen istediği ilacı bulmakta zorlanıyor." diye konuştu.

Açılışta konuşma yapan aday Berivan Özpolat ise "8 Haziran tarihinden sonra yeni bir kişi bu ülkeyi yönetecek. Ya da aynı şekilde yönetileceğiz. Recep Tayip Erdoğan’a göre Kürt sorunu yokmuş. Madem Kürt sorunu yoktur o zaman siz İmralı’da neyin görüşmesini yapıyorsunuz?" diye sordu.