Ankara’da yaşayan kanaat önderleri ile buluşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Fatih Çetinkaya, 'iktidar olmak için her şeyi mübah gören AK Parti’nin oyunlarına karşı' 7 Haziran’da oylarına sahip çıkacaklarını söyledi.

MHP Genel Merkezi'ndeki buluşmada konuşan Fatih Çetinkaya, “Ankara’mızda bir büyük buluşmayı gerçekleştirerek camiamızdaki birlik ve beraberliğimize güzel bir mühür vurmanın sevincini yaşıyoruz. MHP, ülkesinin varlığı, devletinin bekası, milletinin birlik ve beraberliğini savunan, değerlerini yaşatan ve değerlerinin yönetimine talip olan 46 yıllık bir çınardır. Bir büyük seferberlik içinde bu ulu çınarı iktidara taşımak için omuz omuza çalışıyoruz. 7 Haziran akşamında da inşallah devlet idaresini Milliyetçi Hareket’in iktidarına kavuşturacağız.” dedi.

DEĞERLERİMİZ POLİTİZE EDİLDİ

AK Parti iktidarının işçiyi, esnafı, iş dünyasını ve bürokrasiyi korku ve baskıyla sindirmeye çalıştığına dikkat çeken Çetinkaya, şunları söyledi: “Ne acıdır ki AKP iktidarının 13 yıllık serüveninde tüm değerlerimiz politize edilmiş bulunmaktadır. Ama artık yolun sonu görünüyor. Bugüne kadar Ankara’da önemli görevler yapmış, özellikle seçim tecrübesi olan kanaat önderlerimize büyük görevler düşüyor. Bugüne kadar hep yanımızda oldunuz ama Pazar gününe kadar daha fazlasını istiyoruz. Allah’ın izniyle milletimiz 7 Haziran’da iktidar mensuplarına dersini verecek, bugün var olan AKP denen güç 8 Haziran sabahı Allah’ın izniyle olmayacaktır. Seçime saatler kala MHP’nin iktidarına emin adımlarla yürüyoruz. Bunun için herkesi 7 Haziran Pazar günü sandık seferine çağırıyor, iktidar seferberliğimizi ilan ediyorum. Bunun için de sizlere inanıyor ve güveniyoruz.”

ÇETİN’DEN UYARILAR

Bu arada kanaat önderleri toplantısına katılan Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Şefkat Çetin de, 'AK Parti’nin oyunlarına alet olanlara karşı' dikkatli olunması gerektiği çağrısında bulundu.