CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, 7 Haziran seçimlerinde iktidar partisi lehine çalışma yapan bürokrat ve mülki idare amirlerinin takipçisi olacaklarını söyledi.

İl Başkanı Esen, 7 Haziran seçimleri sonrası teşekkür için CHP Manavgat İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Ahmet Öztürk'le birlikte parti binasında basın açıklaması yapan Esen, siyasi iktidarın, 7 Haziran seçimlerine devletin bütün imkanlarını kullanarak girdiğini, bazı devlet memurlarının AK Partili gibi davranarak seçim çalışması yapmasının üzüntü verici olduğunu söyledi.

Seçim öncesi AK Parti lehine çalışan devlet memuru, okul müdürleri, milli eğitim müdürleri ve mülki idare amirlerinin görevlerini kötüye kullanmalarıyla ilgili başvuruda bulunduklarını belirten Esen, "Seçim öncesi partizanlık yaparak siyasi iktidar lehine çalışma yapan kamu görevlileriyle ilgili konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Peşlerini bırakmayacağız. " diye konuştu.

'CHP'LİLER AK PARTİ İLE KOALİSYON KURULMASINA SICAK BAKMIYOR'

Esen, Antalya'nın 19 ilçe başkanıyla ve partililerle görüşerek CHP'nin hangi parti ile koalisyon kuracağı ile ilgili görüşlerini alacaklarını, bu görüşleri CHP Genel Merkezi'ne ileteceklerini söyledi.

Esen, bugüne kadar 6 ilçede yaptığı görüş almada partililerin AK Parti ile koalisyon kurmasına sıcak bakmadığını sözlerine ekledi.