CHP Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara, Meclis'te her zaman halkın sesi ve soluğu olacağını, tabanın sesine her zaman kulak vereceğini söyledi. 7 Haziran sonrası Antalya'nın ilçelerinde teşekkür ziyaretinde bulunan Kara, seçim sonuçlarının yegane yenileninin Meclis'te tarafsızlık kalma yeminini çiğneyerek meydanlara inen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti olduğunu kaydetti.

7 Haziran seçimleri kapsamında halkın Meclis'te sesi ve soluğu olma adına Gazipaşa'dan Kaş'a, Kaş'tan Korkuteli'ne Korkuteli'nden Serik'e, Serik'ten Manavgat'a, Manavgat'tan İbradı'ya kadar çalışma yaptıklarını belirten Kara, partileri açısından yegane başarının da tek başına iktidara gelmek olduğunu söyledi.

13 yıldır ülkeyi her alanda ipotek altına alan AK Parti'nin bu seçimde baskıcı bir seçim çalışması yürüttüğünün altını çizen Kara, seçmeninde bu baskıcı, her şeye ben hükmederim, ben ne dersem o olur keyfi uygulamalarına sandıkta dur dediğini vurguladı. Seçim çalışmalarında parti örgütlerinde eksiklikleri tespit ettiklerini ve bunları raporlaştırdıklarını anlatan Kara, eksiklikleri kısa sürede gidererek hedeflerinin partileri CHP'yi tek başına iktidara taşımak olduğunun altını çizdi.

Seçim sonrası 19 ilçe başkanıyla bir araya gelerek buluştuklarını mevcut yaşanan süreçle ilgili görüşlerini aldıklarını dile getiren Kara, "Bizi ön seçimle Meclis'e taşıyan partililerimizin Ankara her zaman sesi ve soluğu olacağım. Tabanın her zaman görüş ve önerilerini alacağım. Bizim hiç bir zaman makam ve mevki derdimiz olmadığını herkes bilir. Bizi Meclis'e gönderen halkımızın kesinlikle görüş ve isteklerini gözardı etmeyeceğiz. Her zaman ortak aklı işleteceğiz. Burada partimizde yaptığımız istişarede kararlarını Ankara'ya taşımak benim birinci görevim olacaktır." diye konuştu.

PARTİ TABANI AK PARTİ İLE KOALİSYONA KARŞI

İlçe ziyaretlerinde koalisyon ihtimalleriyle ilgili partili görüşlerini aldığını belirten Kara, parti tabanının CHP'nin AK Parti ile bir koalisyona kesinlikle karşı olduklarını kendisine açık bir dille ilettiklerini kaydetti.
CHP olarak her zaman uzlaşmadan yana olduklarını belirten Kara, muhtemel bir seçime karşıda parti tabanının bir erken seçime hazır olduğunu sözlerine ekledi.