CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Ankara ziyaretiyle ilgili olarak bilgilendirmede bulundu. Serter, İzmir’deki ön seçim için il başkanlığıyla birlikte çalışmaları yürütecek bir koordinatör atandığını ve genel başkanın İzmir programının netleştiğini belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara’da yaptığı görüşmeyle ilgili bilgi veren Serter, “Sayın Genel Başkanımız'la görüşmemde çeşitli konuları masaya yatırdık ve seçime ilişkin bazı kararlar aldık. Görüşmede Genel Başkanımız'ın yeni fuar alanının açmak için İzmir’e gelişi de kesinleşti. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Mart Çarşamba günü İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılışı yapılacak ve Avrupa’nın sayılı fuarlarından birisi olacak Fuar İzmir'in açılış törenine katılacak, ardından helikopterle Denizli’ye hareket edecek.” dedi.

BAŞDANIŞMAN VELİ ÖZDEMİR İZMİR KOORDİNATÖRÜ OLDU

İzmir’e ön seçimle ilgili olarak bir koordinatör atandığını söyleyen CHP İl Başkanı Serter, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ön seçim için yapılan hazırlıklarımızı ayrıntılarıyla genel başkanıma anlattım ve bu konuda tüm hazırlıklarımızın tamamlandığı ifade ettim. Sayın Genel Başkanımız, İzmir’e verdiği önemi ve değeri zaten ön seçime girmek için kentimizi seçerek göstermişti. Şimdi de ön seçimde bizlere destek olması ve il başkanlığımızla birlikte seçimleri yönetmesi için başdanışmanı Sayın Veli Özdemir’i, İzmir’e ön seçim koordinatörü olarak atadı. Sayın Özdemir ile birlikte ortaklaşa bir çalışma yürüterek, İzmir’e ve CHP’ye yakışan bir şekilde seçimlerimizi tamamlayacağız. 29 Mart bizim için sadece ön seçim değil, aynı zamanda bir demokrasi şöleni olacaktır. Ön seçimle ilgili genel merkezimiz, kontenjan durumunun YSK’ya sorularak görüş sorulmasına da karar verdi.”