AK Parti Kocaeli'nin Kandıra İlçe Gençlik Kolları üyeleri, seçim çalışmaları kapsamında köyleri dolaşarak vatandaşlara, ambalajının üzerinde 'Yem daha ucuz olacak, KDV'yi kaldıracağız', 'AK Parti her zaman çiftçinin yanında', 'AK Parti İlçe Gençlik Kolları' ifadelerinin yer aldığı yem ve gübre poşetleri dağıttı.

AK Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen programa İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve parti yönetimi katıldı. Kandıra’nın köylerinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez çiftçilikle ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti üyeleri, 'Yem daha ucuz olacak, KDV'yi kaldıracağız', 'AK Parti her zaman çiftçinin yanında', 'AK Parti İlçe Gençlik Kolları' ifadelerinin yer aldığı yem ve gübre poşetleri dağıttı. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, "Vaatlerimizden çiftçiler için olanları anlatmak için bugün buradayız." dedi.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez de 1 kiloluk yem ve gübreyi çiftçilere takdim ettiklerini belirterek, "Yaptığımız çalışmada çiftçilerimizin memnuniyetini gördükten sonra maksadın hasıl olduğunu görüyorum." ifadelerini kullandı.