MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, ülkenin çok ciddi sıkıntıları olduğunu belirterek, "Halkımız büyük sıkıntı içinde ve sorunlarının çözümünü bekliyor. MHP olarak biz bu sorunları ve çözümlerini biliyoruz. Bunun için çalışacağız. Halkımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz." dedi.

MHP Kayseri milletvekilleri Hasan Ali Kilci ve Süleyman Korkmaz, Kayseri Adliyesi’nde mazbatalarını aldıktan sonra açıklama yaptılar. Kilci, açıklamasına Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisiyle başlayıp, mazbata alma törenine katılarak bu mutluluğu kendileriyle paylaşanlara teşekkür etti. Kilci, halkın kendilerine verdiği sorumluluğu bildiklerini ifade ederek, şu açıklamada bulundu: "Biz bu şehrin hikayesini çok iyi biliyor ve kimse bize hiçbir şey yutturamazlar. Halkımızın bize verdiği yetkiyi başta grup başkanvekilimiz olmak üzere üç milletvekili olarak verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Genel başkanımızın milletimize sunduğu seçim beyannamesini iyi sunma ve anlatma adına iktidar ortağı olursak uygulamaya koyacağız. Biz Kayseri’nin değil Türkiye’nin sorunlarını biliyor ve çözümü de bizdedir. Milletimizin umudu olacağız. Onlara verdiğimiz sözleri askıda bırakmayacağız. Ülkemiz çok ciddi sıkıntılar içindedir. Bütün halkımız sıkıntı içindedir. Ramazan ayında bu sıkıntıların aza inmesi adına MHP olarak hazırız."

Milletvekili Süleyman Korkmaz, ülkenin 13 yıldır AK Parti tarafından kötü yönetildiğini dile getirerek, "Bu kötü gidişata dur denildi. MHP, ülkemizin bu kötü gidişatına, iktidar ortağı olsun veya olmasın dur diyecektir. Ama bakıyorsunuz Cumhurbaşkanı siyasetin içinde ve boyundan aşağı batmış durumda ve Türkiye’ye hala yön vermeye çalışıyor. Acı bir tablo. Bunların hesabını soracağız. Kayserili halkımızın yanındayız. Çiftçimizin, esnafımızın herkesin yanındayız. Biz onların sorunlarını çözmek için çalışacağız. Sorunlarını biliyoruz. İktidar ortağı olursak orada çözüm arayacağız. Muhalefet olursak bu sorunları dile getirip sorunların çözümü için yine çalışacağız." diye konuştu.