Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, "MHP’nin çalışanlar için öngördüğü düzenleme ve iyileştirmeleri önceki seçimde hafife alan 'çerezci zihniyet', bugün MHP’nin çalışanlarla ilgili vaadlerini taklit etmeye çalışmaktadırlar." dedi.

Erzurumlu vatandaşların ilgi gösterdiği Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili ve adayı Kamil Aydın’a sendikalardan da destek geldi. Milletvekili Aydın, iktidara gelmeleri halinde kamu çalışanlarının sorunlarına çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

MHP Milletvekili Kamil Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Sivil Memurlar Sendikası (Sime-Sen) ve Koop-İş Sendikası ve Türk Kamu Sen İl Temsilciliği'ni ziyaret etti. Milletvekili Aydın, kamu çalışanlarının mağdur edildiğini ifade etti. Çalışanların sorunlarını çözüme kavuşturacaklarına işaret eden Aydın, Sendika ziyaretlerinde önemli noktalara vurgu yaptı. Aydın, şunları kaydetti: “Katıldığımız toplantıda ve yaptığımız görüşmelerde, büyük özveri ve alınteri ile rızık peşinde olan tüm çalışanların sıkıntılarını ve sorunlarını dinledik ve gördük ki 13 yıl içinde kamuda çalışan kardeşlerimizin sorunları kat be kat artmış. Bir taraftan ücret dağılımındaki adaletsizlik ve yetersizlik diğer taraftan çalışma şartları ve özlük haklarındaki kötüleşme çalışanları canlarından bezdirmiş. Buna bir de AKP iktidarına özgü mobbing, liyakatsız atamalar ve partizanca kadrolaşma eklenince çalışanlar arasında kutuplaşma, hatta kamplaşma tavan yapmıştır.

MHP’nin çalışanlar için öngördüğü düzenleme ve iyileştirmeleri önceki seçimde hafife alan 'çerezci zihniyet', bugün MHP’nin çalışanlarla ilgili vaadlerini taklit etmeye çalışmaktadırlar. Ama kamuda emek veren memur, işci, 4b’li, 4c’li, taşeron, sözleşmeli veya geçici çalışan kardeşlerimiz kurdun kuzuya reva görmeyeceği taksimatları ve sözüm ona iyileştirmeleri asla unutmayarak sandık başına gidecektir."