25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin ardından Parlamento'ya giren milletvekilleri mazbatalarını aldıktan sonra kayıt işlemleri için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) gelmeye başladı. Vekiller için oluşturulan kayıt masalarında MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, MHP Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Alim Işık, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başar kayıtlarını yaptırdı.

Meclis personeli tarafından çiçek ve çikolata ile karşılanan vekiller, mazbatasını teslim ederek, oylama ve yoklama için parmak izi verdi. Gerekli bilgi formlarını dolduran vekiller, milletvekili rozetlerini taktılar. Kendisinin eski bir sporcu olduğunu hatırlatan MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram, Türk sporunun içine düştüğü durumdan kurtarmak için çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Erken seçim ve koalisyon tartışmalarıyla ilgili MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, MHP'nin parti içi istişarelere devam ettiğini belirterek gerekli açıklamayı Devlet Bahçeli'nin yapacağını ifade etti. Özdağ, bu konulara ilişkin partide konuşmama kararı alındığını da hatırlattı.