Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliğince Sağlıkta Kalite Standartları kapsamında, merkez ve ilçe 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görev yapan personellerden 172 kişiye 15 ve 16 Mayıs 2013 tarihlerinde Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda eğitim verildi. 

İl Sağlık Müdürü Dr.M.İlker ÇİTİL bu eğitimlerin vermiş olduğumuz 112 Acil Hizmetlerinin daha kaliteli olarak sunulabilmesi amacıyla yapıldığını ve ilerleyen zamanlarda da tüm 112 çalışanlarına verileceğini belirterek, eğitime katılan personeller ve eğitimcilere teşekkür etti.
Eğitim süresince personellere Necip Fazıl hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Derya KETEN tarafından El Hijyeni ve Delici Kesici Alet Yaralanmaları, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. İsmail KAHRAMAN tarafından Tıbbi Atık ve Kişisel Koruyucu Ekipman kullanımı, Sosyal Çalışma Uzmanı Ahmet BALSEVEN tarafından İletişim Becerileri ve Çalışan Güvenliği, Sivil Savunma Uzmanı Niyazi KANDİLCİK tarafından uygulamalı Yangın Tüpü kullanımı ve Sağlık Memuru Murat KIŞLAL tarafından da 112 Sağlıkta Kalite Standartları eğitimi verildi.

İki gün süren eğitim toplantısı, tüm katılımcılara katılım belgesi verilmesiyle sona erdi.