İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda  Vali Yardımcı  Dr.Erkan BULGAN, İl Sağlık Müdürü İlker ÇİTİL, Halk sağlığı Müdürü Dr.Ahmet YENER ,Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları Dr.M.Abid BAŞARICI , Ersin ÖZGÜL , Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi Müdürü Dr.Adem KAYA, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Bayram PAKSOY ve  Sağlık Personellerinin katılımları ile program düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan Sertifika Törenimizde açılış Konuşmasını yapan Dr.Ahmet YENER  Kanser Taramalarında İl Geneli gösterdikleri özverili çalışmalar ve çabalardan dolayı herkese teşekkür etti. YENER Kanser Daire Başkanlığı tarafından yapılan Haftalık Değerlendirmelerde Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürlüğü 5 defa Kanser Taramalarında Türkiye Birinciliği elde ettiğini belirterek ' Bu başarının asıl sahibi sizlersiniz. Sizin özverili ve yoğun çabalarınız olmasaydı bu başarılar gelmezdi. Bizler burada sizlere bu teşekkür belgesini vererek az da olsa motivasyonunuzu artırmayı amaçlıyoruz. Tüm personellerimize yoğun çabalarından dolayı teşekkür ediyorum.'   dedi.

Daha sonra sertifikasyon törenine geçildi. Aile Sağlığı Merkezlerimizde KETEM' e destek veren Aile Hekimleri ve Sağlık Personelleri ile Toplum Sağlığı Merkezlerinde görev yapan 36 çalışana sertifikaları Vali Yardımcısı  Dr.Erkan BULGAN, İl Sağlık Müdürü İlker ÇİTİL, Halk sağlığı Müdürü Dr.Ahmet YENER ,Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları Dr.M.Abid BAŞARICI , Ersin ÖZGÜL , Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi Müdürü Dr.Adem KAYA, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Bayram PAKSOY tarafından takdim edildi.

Ayrıca Kahramanmaraş KETEM ve Elbistan KETEM de görev yapan personeller adına Merkez KETEM Sorumlusu Dr.Emine Ülkü OKUMUŞ ve Elbistan KETEM Sorumlusu Dr.Didem ERDOĞAN'a Vali Yardımcı Dr.Erkan BULGAN tarafından teşekkür Belgesi verildi.