Kipaş Kağıt çalışanlarının da yoğun destek verdiği proje kapsamında Şefkat Elçileri Topluluğu tarafından verilen 4. tekerlekli sandalyenin sahibi Elif Demir olurken , sandalyesine kavuşan Demir çok büyük sevinç yaşadı.

Hediye edilen tekerlekli sandalyeden oldukça memnun kalan Demir Ailesi , “Bizlere destek olan ve burada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde duygularını dile getirdiler.

TÜRKİYE'NİN EN BAŞARILI İŞ KADINLARINDAN BİRİSİ OLAN SİNEM ÖKSÜZ DEDEBAYRAKTAR'DA KATILIM SAĞLADI

Kipaş Kağıt Yönetim Kurulu Üyesi Sinem Öksüz Dedebayraktar 'ın  aile ile gerçekleştirdiği sohbetin ardından verdiği röportajda " İşletme faaliyetlerimizdeki amacımız gibi Ayrıştırma , Dönüştürme ,Kazandırma ve Önemsemenin güzel neticelerinden birini yaşamaktayız. Bu proje kapsamında  geri dönüşümün önemini ve bir küçük kapak ile engelleri nasıl aşabileceğimizi  görmekteyiz. Elif'in ve kardeşlerinin yüzündeki mutluluğa sebep olan ve bu farkındalıkla birlikte geri dönüşüme önem vererek gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir çevre bırakmak adına hassasiyet gösteren başta Şefkat Elçileri Topluluğu'na , Kipaş Kağıt çalışanlarına ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz." dedi.

Yaklaşık bir yıldır Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren ve bir çok alanda sosyal sorumluluk projesi yapan Şefkat Elçileri topluluğu üyeleri ise yapılan ziyarette " Kendimize vazife edindiğimiz projelerin başında yer alan "Bir Kapak Bir Hayat" projesi kapsamında 4. tekerlekli sandalyemizi teslim etmiş bulunuyoruz.Elif Demir'in gözlerindeki mutluluk için bu projede bizleri destekleyen Kipaş Kağıt çalışanlarına ve mavi kapak gönderen tüm üyelerimize sonsuz teşekkürler." dedi.