Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi Derslere Destek merkezi, 2016-2017 yılı 5-6-7-8 sınıflar için vereceği ücretsiz kurlar için kayıtlar başladı.
Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi Derslere destek merkezi, yeni sezon kursları için kayıt alma işlemlerine başladı. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bizler için her zaman önem ve öncelik taşıyan eğitim ve öğretime katkıda bulunmak ilçemiz öğrencilerini gelecekteki hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak amacıyla hizmette bulunan Bilgi ve Kültür evimizin ders faaliyetlerini yine aynı ciddiyet ve yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Bu kapsamda 2016 - 2017 eğitim sezonu için ücretsiz ders kayıtlarımızı başlattık ve Bilgi ve Kültür evimizde öğrencilerimize kapılarımızı açıyoruz" dedi.
Bu güne kadar Bilgi ve Kültür evi Derslere destek merkezlerinde uzman eğitimci kadrosu ile birçok öğrenciyi hedeflerine ulaştırdıklarını söyleyen Başkan Akçan, "Yüzde 99 oranında yerleşme başarısı sağladığımız bilgi ve Kültür evimizde geleceğe emin adımlarla kendinden emin ve kararlı başarılı öğrenciler yetiştirilmesi için çaba gösterdik ve onların ulaştığı başarılarla en az onlar kadar, aileleri kadar bizlerde mutlu olduk. Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evimizde eğitim ve öğretime hizmet etmeye, Derslere tam destek vermeye, Öğrencilerimizi hedeflerinde başarıya ulaştırmaya bundan sonra da aralıksız olarak devam edeceğiz bu konuda elimizden ne geliyorsa her zaman yapmaya hazırız” diye konuştu.