Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz’a plaket verdi.
Son dönemlerde Güneydoğu Anadolu Bölgesinin bazı illerinde artan terör olaylarıyla nedeniyle bölgeyi gezen Ziya Sözen, Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u dernek binasında ziyaret etti. Ziyarette Konfederasyon Genel Başkanı Sözen’in yanı sıra Şanlıurfa Köy Korucuları ve Şehit Aileleri İl Başkanı Mehmet Koyuncu, Şehit Aileleri Derneği Viranşehir Temsilcisi Pınar Çuvanlıoğlu ve şehit aileleri ile gaziler de yer aldı. Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, yaptıkları çalışmalar hakkında Sözen’e detaylı bilgi verdi.
Sözen, son dönemlerdeki terör olaylarını değerlendirerek, "Güneydoğu Anadolu halkı üzerinde bir takım dış mihrakların sinsi oyunlar oynuyor. Her dönem bölge üzerinde oynanan sinsi planlar, şuan ki süreçte hızını daha da arttırdı. Bugüne kadar insanlarımız, bu oyunlara gelmedi. Bugünden sonra da vatandaşlarımızın bu oyunlara gelmeyeceğine inanıyorum" diye konuştu.
Sözen, başarılı çalışmaları nedeniyle Başkan Mehmet Yavuz ile Şanlıurfa ve ilçelerinde yaşayan şehit aileleri ve gazilere plaket verdi.