Aşıklar Şehri isimli şarkısıyla büyük çıkış yakalayan yakışıklı müzisyen Selim Gülgören, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliğinde Şanlıurfalı hayranlarıyla buluştu. Şarkıları kadar dansıyla da gönülleri fetheden genç şarkıcı, bitmeyen enerjisi ve üstün sahne performansıyla hayranlarının gönlünde bir kez daha adeta taht kurmayı başardı.
ŞARKILARINI HAYRANLARIYLA SESLENDİRDİ
Güvenli ve ferah alışveriş ortamının yanı sıra, düzenlediği etkinliklerle kentin buluşma noktası olan Piazza AVM, Şanlıurfalıları yıldızlarla buluşturmaya devam ediyor. Piazza’nın son konuğu, müzik piyasasında büyük çıkış yakalayan genç ve yakışıklı müzisyen Selim Gülgören oldu.
Sevenlerinin alkışları arasında sahneye çıkan Selim Gülgören, Cennet, Aşıklar Şehri, Zaafımsın adlı şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Aşıkların duygularına tercüman olan Selim Gülgören, “Allah hiç kimseyi sevdiğinden ayırmasın” derken, hayranları bu sözlere alkış yağmuru ile yanıt verdi.
ŞANLIURFA İLE İLK TANIŞMA
Şanlıurfa’ya ilk kez Piazza AVM’nin daveti sayesinde geldiğini belirten Selim Gülgören, “Bu yörenin insanlarını çok sıcak ve samimi buldum. Peygamberler şehrinin güzelliği ise beni adeta büyüledi. Konserden sonra her yeri gezmek için uçak biletimi geç saate aldırdım. Bundan sonra da her fırsatta geleceğim. Beni sizlerle buluşturan Şanlıurfa Piazza AVM yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.
DUYGU DOLU AŞK ŞARKILARI
Duygu dolu aşk şarkılarını seslendirirken sahne performansıyla da göz dolduran Selim Gülgören, daha sonra sevenlerine imza dağıttı. Selim Gülgören’i yakından görmek, tokalaşmak ve birlikte fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışan hayranlarından bazıları ise ona sımsıkı sarılarak, bırakmak istemedi. Gülgören, kendisine gösterilen yoğun ilgiyi buz pistinin etrafını gezip selfie çektirdi.