Bursa Valiliğine atanan İzzettin Küçük, Şanlıurfa’da kamu kurum müdürleri VE kentin ileri gelenleriyle iftar yemeğinde bir araya gelerek helallik istedi.
Özel bir otelde gerçekleşen iftar programına Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Alpcan, Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, STK başkanları, kentin ileri gelenleri ve davetliler katıldı.
İftar programının ardından İl Müftüsü İhsan Açık tarafından dua okundu. Programın açılış konuşmasını Şanlıurfa’ya yeni atanan Halfeti Kaymakamı Mutlu Köksal yaptı. Kaymakam Köksal, yaptığı konuşmada Şanlıurfa Valiliği süresince çalışmalarından dolayı Vali İzzettin Küçük’ ü örnek alacaklarını belirterek, Şanlıurfalılar adına kendisine teşekkür etti.
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ise, Şanlıurfalılara hakkını helal ettiğini ifade ederek Şanlıurfalılardan da helallik istedi. Vali Küçük konuşmasında, "Şanlıurfa’ya ilk atanacağımı öğrendiğimde çok mutlu oldum ve çok şükür üç yıl süre zarfında burada çok şey öğrendim. Benim için çok önemli bir şehir ve adeta bana öğretmenlik etti. Buradan gittiğime çok üzülüyorum, çünkü siz değerli dostlarımı her gün göremeyeceğim. Tabi ki gelip gideceğim. Sizler de gelip gideceksiniz ama ben şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı hakkımı helal ediyorum ve sizlerin de hakkını helal etmesini istiyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından Vali Küçük’e Halfeti Kaymakamı Mutlu Köksal tarafından, üzerinde Balıklıgöl olan bir tablo hediye edildi. Vali Küçük daha sonra ise misafirlerle tek tek tokalaşarak haklarını helal etmesini istedi.