AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Makine Yüksek Mühendisi Fatih Mehmet Erkoç, seçim çalışmaları kapsamında Rıdvan Hoca Yer altı Çarşısı esnafını ziyaret etti. Esnafların ve vatandaşların sevgi seliyle karşılanan Erkoç, bölgeyi yeniden cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

Esnafların problemlerine ortak olup, projelerini anlatan Erkoç, çarşının da eksiklerini yerinde gözlemleyip çözüm önerileri üretti. Rıdvan Hoca Yer altı çarşısının Kahramanmaraş için büyük önem taşıdığını ifade eden Erkoç, esnafın sıkıntılarını kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını dile getirdi.

Yürüyen merdiven, engelli asansörü ve üst geçit gibi projelerle çarşıdaki hareketliliği üst düzeye çıkartacak çalışmalar gerçekleştireceklerini kaydeden Erkoç, “Rıdvan Hoca Yer altı Çarşısı şehrimizin ekonomisine renk katan, vatandaşlarımızın birçok ürünü arayıp buldukları bir nokta. Biz de burayı kendimizden bir parça olarak görüyoruz. İnşallah esnaflarımızın isteklerini kısa sürede yerine getirip, burasının daha da renklenmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar ise Erkoç'a olan güvenlerinin tam olduğunu söylediler. AK Parti teşkilatı içerisinde 12 yıldır aktif olarak yer alan Erkoç'u kendilerinden biri olarak gördüklerini vurgulayan vatandaşlar, “Sizin yanınızdayız ve beklentilerimiz büyük. Kahramanmaraş ve bizler için başarılı hizmetlere imza atacağınıza inanıyoruz” dediler.

Öte yandan ziyaretler esnasında karşılaştığı vatandaşlardan da büyük yakınlık gören Erkoç, özellikle yaşlı vatandaşların hayır duasını aldı. Erkoç'a çıktığı yolda başarı dileklerini ileten amcalara teşekkür eden Erkoç, “Bu ilginize, bu sevginize layık olacağız. Büyükşehir ifadesi sadece tabelada kalmayacak ve Kahramanmaraş'ımızı kendine yakışacak büyük projelerle buluşturacağız” yanıtını verdi. 

Kendisiyle tanışmak isteyen çocuklarla da samimi diyaloglar kuran Erkoç, hayallerindeki meslekleri sorup, sıcak sohbetler gerçekleştirdi. Türkiye'nin daha da gelişip büyümesinde onlara büyük görevler düştüğünü ifade eden Erkoç nasihatlerde bulunarak, “Derslerinize daha çok çalışıp, kendinizi daha iyi yetiştirip, ülkemizin ve milletimizin daha güzel yarınlara kavuşması için gayret edeceksiniz” dedi.