AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, "Bugüne kadar birçok iktidar geldi geçti ama AK Parti, yaptıklarıyla farkını ortaya koydu" dedi.

Erdem, partisince Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde, belediye başkan aday adayları için düzenlenen temayül yoklamasında yaptığı konuşmada, teşkilat üyelerine hisleriyle değil, akılla haraket etmelerini önerdi.

Genel merkezdeki karar vericilerin doğru karar almaları için bu uygulamanın önem taşıdığına dikkati çeken Erdem, şunları kaydetti:

"AK Parti'nin iktidara gelişiyle Türkiye'de çok şey değişti. Türkiye değişti ve gelişti. Şehirlerimiz Allah'a şükürler olsun, hepsi de marka şehirler olmaya başladı. Şehirlerimizin çözülmez zannedilen, altından kalkınmaz zannedilen birçok problemini bir bir hallettik. Artık kaçılan, göçülen şehirler yerine şimdi her gün büyüyen marka şehirleri oluşturmaya başladık. Hatırlasınız, Türkiye'de şehirlerin birçok problemi vardı. Bir şehirden bir şehire, şehirden ilçelere ulaşmak oldukça zordu ama bölünmüş yollarla şehirden şehirlere ve ilçelere ulaşmak oldukça kolaylaştı. Havaalanlarıyla hava ulaşımı kolaylaştırıldı. Hızlı trenleri de gündeme getirdik. İnşallah ileride hızlı trenlerle ulaşım başka bir renk, başka bir alternatif kazanmış olacak."

AK Parti iktidarından önce şehirlerin en önemli problemlerinden birinin de içme suyu olduğuna işaret eden Erdem, Sivaslı olarak İstanbul Milletvekilliği yaptığını, iki şehrin de bir numaralı probleminin susuzluk olduğunu hatırlatarak, "Bugün artık şehirlerimizin susuzluk diye bir problemi yok. Çünkü bu problemi AK Parti belediyeciliği sayesinde bir bir hallettik, halletmeye devam ediyoruz" dedi.

AK Parti'nin, her seçimde oyunu artırdığını vurgulayan Erdem, şöyle konuştu:

"Bugüne kadar birçok iktidar geldi geçti ama AK Parti, yaptıklarıyla farkını ortaya koydu. İnşallah bu seçimde de sizlerin bize işaret edeceğini ve bizlerin doğru adaylarla halkımızın karşısına çıkacağız, en iyi neticeyi alacağız. Bu bir yarış, yarış yapılacak, sonunda birisine karar verilecek. İşte adamlık budur ki, kalite budur ki karar verildikten sonra o karara saygı duyup, bu kararın arkasında durabilmektir. Bu kararlara saygı duymayanlara da destek vermeyeceğiz. Kişiler önemli değil. Önemli olan bize hizmeti en iyi şekilde getirecek AK Parti'nin, ilimizde ve ilçelerimizde belediyeye mutlaka gelmesi. Kahramanmaraş'tan bu seçimde çok güzel neticeler bekliyoruz."