Arıkan, Mahrukatçılar Odası Başkanlığı tarafından organize edilen Aşure etkinliğinde ortaya çıkan tablonun, kendilerini mutlu ettiğini söyledi. AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayları Muzaffer Çaylı, Mustafa Özsoy, Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayları Tuncay Kazancı ve Cevdet Kabakçı ile çok sayıda teşkilat mensubuyla bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Arıkan, bu atmosferi tüm seçim döneminde sergileyeceklerini belirtti.

  Cuma Namazı çıkışında Mahrukatçılar Çarşısı'nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Arıkan, “Öncelikle tüm Kahramanmaraş halkımızın Cuma gününün hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu gün Mahrukatçılar Odamızın aşure programına iştirak ettik hep beraber. İl başkanımız, teşkilatımız ve diğer belediye başkan adaylarımız hep birlikte buradayız. Muharrem ayının en güzel etkinliklerinden bir tanesi bu. İnsanlarımızı bir araya getiriyor, birleştiriyor. Eskiden bu tür programlar, bu tür etkinlikler yoktu. Çok şükür son yıllarda birlik ve beraberlik açısından bu tür aktivitelerin devam etmesi bizler için de çok olumlu. Allah hakkımızda hayırlısını versin diyor, tüm Kahramanmaraş halkımıza saygılarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

  Tüm aday adaylarının yaptığı seçim çalışmalarını, kardeşler arasındaki hizmet yarışı olarak nitelendiren Arıkan, sözlerini şöyle tamamladı:

  “Bütün adaylarımız sahada çalışma yapıyor. Hepimizin amacı teşkilatımıza ve şehrimize hizmet etmek. Aynı zamanda netice itibariyle partimize de daha fazla oy kazandırmak. Biz bunu kardeşler arasındaki bir hizmet mücadelesi olarak değerlendiriyoruz. Kendi mücadelemizi veriyoruz, sonun da inşallah rabbim hangi arkadaşımıza nasip ederse biz de teşkilatımız ve onunla birlikte, sonuna kadar çalışmaya devam edeceğiz. Burada tüm arkadaşlarımızla bir arada olmamız ayrı bir güzellik. Kahramanmaraş'ta teşkilatımızda bir huzur var, birlik ve beraberlik var, güzellikler var. Bunun devamının sağlanmasını temenni ediyorum.”

  Kahramanmaraş Mahrukatçılar Odası Başkanı Adem Özdemir ise İl Başkanı Erkoç, teşkilat üyeleri Arıkan ve diğer adaylar ile tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Böylesine güzel bir atmosfer oluşturmak hepimizi sevindirdi. Tüm katılımcılara şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

  İlahiler eşliğinde yapılan programda, yüzlerce vatandaşa Cuma Namazı çıkışında aşure ikramı yapıldı.