Loğoğlu, Andırın ilçesinde düzenlenen mitingde, 30 Mart'ta yapılacak seçimler için partisine oy istedi.

Yerel seçimlerin önemine vurgu yapan Loğoğlu, “Önümüzde büyük bir seçim var. Bir noktada bu seçim Türkiye'nin kaderini belirleyecek. Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir ayrım yapmaksızın ister Adalet ve Kalkınma Partisi'nden olsun, ister Milliyetçi Hareket Partisi'nden olsun,  ister diğer partilerden olsun, bizim kucağımız ve gönlümüz herkese açık. Hepimiz sizin için varız, Cumhuriyet Halk Partisi hepimiz için var” diye konuştu.

Loğoğlu, 2011 seçimleri ile 30 Mart yerel seçimlerini CHP'nin her iki dönemdeki mitinglerine bakarak yaptığı kıyaslamada, birinci ve çok ağırlıklı olan farkın kadınların toplantılara gelmeleri ve umutlarının kadınlar olduğunu, ikinci büyük farkın da gençler olduğunu ifade etti.

"Kadınlarımızın ve gençlerimizin ufuklu vizyonlarıyla Cumhuriyet Halk Partisi, Andırın'dan başlayarak her yerde belediye başkanlığını seçecektir" diyen Loğoğlu, vatandaşlardan gelecek için oy vermelerini istedi.

Vatandaşların seçim günü sandığa giderek oy kullanmalarını önemini de anlatan Loğoğlu, 30 Mart gecesinden yeni bir Türkiye çıkacağını, Cumhuriyet Halk Partisi'nin de yeni bir dönemin başlangıcına işaret vereceğini sözlerine ekledi.