Esnaflarla bir süre görüşen Erkoç, hazırladıkları projelere ilişkin bilgi verdi.

Ülkede son günlerde yaşanan olaylara değinen görüşlerini belirten Erkoç, "Bir vatandaşmız hayatını kaybetti, bizler hiç bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesini kesinlikle istemeyiz. Bunlar üzücü olaylar ancak bunu bahane eden bir çok marjinal gruplar Türkiye'yi yakma peşindeler" dedi.  

Yaklaşan seçimlere ilişkinde esnaflardan destek isteyen Erkoç, şunları kaydetti:

"30 Mart'ta istikrar ve huzura destek istiyoruz. Geleceğin Türkiyesine destek istiyoruz. Birileri Türkiye'yi eskiye döndürmek istiyorlar. Bakın AK Parti'den önce kendi paramız kendi ülkemizde geçmiyordu. Türkiye bütçesinin 87'si faize gitmekteydi. Kimse cebinde kendi paramızı taşımıyordu. Devlet artık yatırım yapamaz duruma gelmişti. Memur ve işçe maaşlarını ödeyemiyordu. IMF'den borç istiyordu, haftalarca IMF'nin kapısında dilenci durumuna düşmüştük. Ama hamdolsun bunlar geride kaldı."

Sanayi ve esnafların önemini vurgulayan Erkoç, kentin önemli iş kolları arasında sanayinin gelişmesi için de gayret göstereceklerini kaydetti.

Kahramanmaraş'a yapılan lojistik merkezi hakkında da bilgi veren Erkoç, "Burası Türkiye'nin önemli taşıma merkezlerinden bir tanesi haline gelecek. Türkoğlu ilçesinde 800 dönümlük kurulacak olan lojistik merkezinde Türkiye'nin limanlarına gelen ve Kahramanmaraş'ın doğusuna gidecek yükler trenle Türkoğlu Lojistik Merkezine gelecek. Buradan araçlarla taşınacak. Lojistik merkezi faaliyete geçtiğinde burada binlerce araç geleçek. Bu sayede sanayimiz daha da canlanacak" şeklinde konuştu.