AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Makine Yüksek Mühendisi Fatih Mehmet Erkoç, esnaf ziyaretlerini Şeyh Adil Caddesinde sürdürdü. Ziyaret ettiği esnaflara projelerini anlatan Erkoç, vatandaşlardan destek istedi.
  
Erkoç, esnaf turlarına ara vermeden devam ediyor. Çalışma arkadaşlarıyla birlikte Şeyh Adil Caddesi esnafıyla buluşan Erkoç, ziyaret ettiği vatandaşlara büyükşehir yasasının getirdiği yenilikleri ve projelerini anlattı. Ziyaret ettiği her vatandaşla sıcak temas sağlayıp, samimi sohbetler gerçekleştiren Erkoç, gösterilen teveccühe layık olacaklarını söyledi.
  
Gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşların isteklerini, taleplerini birebir dinleme fırsatı bulduklarını ifade eden Erkoç, “Çünkü her bir vatandaşımızın görüşü bizim için çok önemli. Biz Kahramanmaraş'ımız için en iyi projeleri hazırlamanın gayreti içindeyiz. Ancak onların bizlere ilettiği talepleri bizim yolumuza ışık tutuyor” dedi. 
  
 “Şehr'ül Emin'in ne demek olduğunu biliyoruz” diyen Erkoç, sözlerini şöyle sürdürdü:
  
 “Bizler yerel yöneticiliğin nasıl yapıldığını ustamız Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendik. Biz onun talebeleriyiz. Yani Şehr'ül Emin'in ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz. Biliyorsunuz başbakanımız önce İstanbul'da, ardından da Türkiye genelinde dev projeler hayata geçirdi. Kahramanmaraş'ımızda da birbirinden önemli hizmetler yapıldı. İnşallah 30 Mart sonrasında da kentimiz için yepyeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönemde de Kahramanmaraş'ımız için çok büyük yatırımları birbiri ardına hayata geçireceğiz. Bu şehirde yaşayan insanlar olarak hepimizin hayali, bu cennet şehrimizi daha da güzelleştirmek, gelecek nesillerimize daha yaşanılabilir bir Kahramanmaraş bırakmak. İşte bu anlayışla yola çıktık ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah kentsel dönüşüm başta olmak üzere, turizmde, şehircilikte, sosyal belediyecilikte dev projeleri hayata geçireceğiz ve kentimizi Türkiye'nin incisi haline getireceğiz.”
  
Esnafların yanı sıra, yolda karşılaştığı onlarca vatandaşla da diyalog kuran Erkoç, özellikle yaşlı vatandaşların hayır duasını aldı.