Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı kim olsun?

Haber46.com sitesinin tamamen tarafsız olarak başlattığı ve çok büyük ilgi gören seçim anketimizde ikinci aşamaya geçmiş bulunuyoruz.

Anketimizin birinci aşamasında Büyükşehir Belediye Başkanı olmasını istediğiniz kişinin adını yazmanızı istemiştik.

İlgili haberimize 14500'den fazla bilgisayardan giriş yapıldı ve 375 defa yorumlandı. Tüm yorumlar titizlikle okundu ve isimler tek tek kaydedildi.

Yorumlarda yazılan isimler, kamuoyunda konuşulan diğer isimlerle birleştirildi ve bu günden itibaren anketimizin ikinci aşaması başlamış oldu.

Anketimiz bir ay devam edecek ve bir ay sonra anketten bazı isimler çıkarılacak. Olursa yeni ortaya çıkan isimlerle birleştirilerek yeni bir anket daha yapılacak.

Bu arada Merkez ilçeler ve diğer ilçelerle ilgili anketlerimiz de en geç 1 Mayıs tarihine kadar sonlandırılacak ve ikinci aşamaya geçilmiş olacak.

Yorumlarınızı çok titizlikle yapmanızı, hakaret, iftira içeren yorumlardan uzak durmanızı rica ediyoruz. Diğer adayları karalayıcı yorumlar yerine, kendi adayınızın olumlu yönlerini ön plana çıkarmanız daha faydalı olacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Anket güvenliğinde sorun olması nedeniyle HABERMARAŞ sitesinde anket yapıyoruz. Kısa zaman içerisinde gerekli güvenlik önlemlerini alarak anketi yeniden Haber46.com da yapacağız.

ADAYLAR HAKKINDA BİLGİ EDİNMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ BİLGİLERİ OKUYABİLİRSİNİZ. YA DA DOĞRUDAN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK OY KULLANABİLİRSİNİZ. ADAYLARLA İLGİLİ EKSİK YA DA YANLIŞ BİLGİ VARSA BİZİMLE İLETİŞİME GEÇEREK DÜZELTİLMESİNİ İSTEYEBİLİRSİNİZ.

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ANKETİNE OY KULLANMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Mustafa Poyraz
 1957 Kahramanmaraş doğumlu. Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu. 15 Ağustos 2002 tarihinden bu yana Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı görevini yürütüyor. Evli ve 4 çocuk babası.

Nevzat Pakdil
 1950 yılında Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. 3 dönemdir Ak Parti'den Kahramanmaraş Milletvekili olarak Mecliste yer alıyor. TBMM Başkanvekilliğ de yapan Pakdil halen Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanlığı görevini yürütüyor.  İngilizce ve Arapça bilen Pakdil, evli ve 2 çocuk babasıdır.


Fatih Mehmet Erkoç
 1974 yılında Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde doğdu. Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, makine bölümünden 1997 yılında mezun oldu. 2003-2008 yılları arasında Ak Parti Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanlığı yaptı. 2009 yılından bu yana Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı olarak görev yapan Erkoç evlidir.

Hanefi Mahçiçek
 1953 Kahramanmaraş doğumlu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. Başbakanlık Devlet Plânlama Teşkilatı Uzmanı, BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Müdür Vekili , Türkiye AB Karma Parlamento Komisyonu Üyesi gibi görevlerde bulundu. Bir dönem Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı da yapan Mahçiçek evli ve 3 çocuk babasıdır.

Hayrettin Güngör
 1965 Kahramanmaraş Göksun doğumlu. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakultesi İşletme bölümü mezunu. Kamu Yönetimi Uzmanı. 2008 yılından bu yana Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği görevini yürütmektedir. Evli 3 çocuk babasıdır.


Zeynep Arıkan

 Zeynep ARIKAN, 1969'da Kahramanmaraş'ta doğdu.  İlimizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütü ve gönüllü kuruluşların yönetim kurullarında aktif olarak görev aldı. Halen çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yapan ARIKAN, 2009 yılında gerçekleştirilen genel kurulda Kahramanmaraş Kent Konseyi Başkanlığı'na seçildi. 2011 yılında yenilenen Kent Konseyi Genel Kurulu'nda oy birliği ile tekrar başkan seçildi. 2009 yılından bu yana Kahramanmaraş Belediye Başkan danışmanlığı görevini de yürüten Arıkan evli ve 3 çocuk annesidir.


Gökhan Gökşen
 1975 Kahramanmaraş doğumlu. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakultesi mezunu. İşletme Fakultesi'nde yüksek lisans yaptı. Hak-Sen İl Başkanlığı yapan ve Abdal Halil Ağa'yı anlattığı Beyaz Sessizlik isimli bir kitabı olan Gökşen “12 Şubat Milli Bayram Olsun” kampanyası başta olmak üzere çeşitli etkinliklerle adını duyurdu.  Halen Nacip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum Çocuk Hastanesi Yöneticisi olarak görev yapan Gökşen evli ve 3 çocuk babasıdır.

Sadullah Kavak
 1977 tarihinde Kahramanmaraş'ta doğdu. Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Şu anda da özel bir şirkette yönetim kurulu üyeliği yapan Sadullah Kavak evli ve bir çocuk babasıdır. Sadullah KAVAK İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Prof. Dr. İsmail Bakan
 1967 Malatya doğumlu. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Halen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı olarak görev yapmaktadır. Evli, 3 çocuk babasıdır.

Halil Sayın
 1974 Kahramanmaraş doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliğinden mezun oldu. Yüksek Lisansını İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalında yaptı. AK Parti Siyaset Akademisinden mezun oldu. Halen Sultangazi Belediyesi'nde Teknik Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Halil Sayın evli ve 3 çocuk babasıdır.

Ejder Oruç
 1962 Kahramanmaraş doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği bölümü mezunu. Türk Telekom Genel Müdürlüğü Etüt ve Proje Daire Başkanlığında başmühendislik ve Daire Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştür. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunda Daire Başkanlığı görevini de ifa etmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi'nden Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı aday adayı olan ve 2011 genel seçimlerinde yine MHP'den Kahramanmaraş Milletvekili adayı olan Ejder Oruç evli ve 2 çocuk babasıdır.

Enver Çokyiğit
 1955 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. Ankara İktisadi Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi. 2003 yılından bu yana 10 yıldır Kayseri Defterdarı olarak görev yapmaktadır. Defterdar Çokyiğit, evli ve Esra, Ceyda, Büşra adlarında 3 kız babası olup, eşi ise emekli öğretmendir.

Cuma Tahiroğlu
 1952 Kahramanmaraş doğumlu. Ankara Üniversitesi'nden mezun oldu. 2005'de DSİ'de Müdür Yardımcısı iken emekli oldu.

Mustafa Bastırmacı
 
Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı

Esat Şengül
 
Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı



KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ANKETİNE OY KULLANMAK İÇİN TIKLAYINIZ