MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Akgemci, yeni seçilen AK Parti adayı Fatih Mehmet Erkoç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Akgemci, Kahramanmaraş'ta hizmet etmek için aday olduğunu, seçim süresince özellikle üsluba çok dikkat ettiğini ve sadece hizmetlerin ve projelerin konuşulmasına özen gösterdiğini belirtti.

Erkoç'unda aynı düşüncelerle hareket ettiğin, bu nedenle herhangi bir polemik yaşamadıklarını i ifade eden Akgemci, "İnşallah bundan sonraki seçimler de de böyle olur. Bu bir yarıştır aday çıkmaması mümkün değil. Kahramanmaraş'ta hizmet etme yarışını bizim çok sevdiğimiz arkadaşımız Fatih Mehmet Erkoç kazanmıştır. kentimize büyük hizmetleri olacağına inanıyorum" dedi.

Erkoç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "30 Mart seçimleri güzel bir yarış oldu. Nezaket kuralları içerisinde projelerimizi ve şehrimizin geleceğini konuştuk. Her zaman söylediğimiz milli idare bu şekilde tecelli etti. Biz buna laik olacağız. Halka hizmet etmek bizim için onur ve şereftir. Omzumuzdaki sorumluluğun büyüklüğünü biliyoruz. Bunun gereğini yapacağız" diye konuştu.

Erkoç, Kahramanmaraş olarak büyükşehir statüsüne kavuştuklarını, bu sayede yeni kaynaklar ve imkanlar doğduğunu dile getirerek, kentin geleceğini büyükşehir ufkuyla inşa etmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini sözlerine ekledi.

Ziyarette yeni kurulan Dulkadiroğlu Belediye başkanlığına seçilen Necati Okay'da hazır bulundu.