Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat İlçesi Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci ve partili yöneticilerle birlikte İstanbul Teknik Üniversitesi Mezunları Derneği üye ve yöneticileri ile Mado Evinde bir araya geldi. Son derece verimli geçen toplantı da Kahramanmaraş'ın sorunları ve çözüm önerileri de görüşüldü.  

Toplantı da konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat İlçesi Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, “Belediyecilik hizmetlerinin % 80'i mimarlık ve mühendisliktir. Bu nedenle bu meslek alanı bizim için daha da önemli. Ben de daha önce Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Koordinasyon Kurulu Başkanlığını 6 sene yürüttüm. Bu dönemde de çok verimli çalışmalar yürütüldü. Kahramanmaraş ile ilgili teknik manada eksik olan birçok konu daha önceleri yaptığımız toplantı ve organizasyonlar da hep gündeme geldi. Şehrimizin eksiklikleri ile ilgili bir sayıda rapor hazırlandı. Mimarlarımız ve Mühendislerimiz gönüllü olarak sayısız rapor hazırladılar ve çözüm odaklı çalışmalar yürüttüler. Yine yapılan çalışmalar sayesinde şehrimizin önemli sorunlarının kısa vade de nasıl çözüleceğini ön gören veriler oluştu. Belediye Başkanlığımız gerçekleşirse bu çalışmaları daha da kapsamlı bir şekilde yürüteceğiz. İstanbul Teknik Üniversitesi Mezunları Derneği Kahramanmaraş'ın bütün temel sorunlarını gündemlerine aldı ve uzun süredir bu konuda çalışmalar yürütüyorlar. 
Duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle de İTÜ Mezunları Derneği Başkanı Hasan Kılınçkıran'ı kutluyorum. İnşallah seçilirsek kesinlikle teknik konularda kendi alanlarında uzman olan bu tür dernek ve sivil toplum örgütlerimizden faydalanmak istiyoruz. Kendilerinin 'de bizleri bu konuda yalnız bırakmadıklarını görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor. Sivil Toplum Örgütlerimiz bu kadar verimli çalışmalar yürütmeleri yerel yönetimlerin çalışmalarını hem hızlandırır hem de güçlendirir. Bunun önemini çok iyi biliyoruz. Sivil toplum örgütlerimizden uzman oldukları kendi alanlarında mutlaka faydalanacağız. Sık sık bir araya gelerek çalışmalar yapacağız”dedi.

EDİTÖR: SEÇİM HABERLERİ NORMAL YORUMA KAPATILMIŞTIR. İSTEYEN OKUYUCULARIMIZ FACEBOOK YORUMU YAZABİLİR.