Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat İlçe Teşkilatı seçim irtibat bürosu MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu'nun da katıldığı bir programla açıldı.

Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki seçim bürosunun açılışına MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Akgemci, MHP Onikişubat Belediye Başkan adayı Yusuf Temizkan, il ve ilçe teşkilatları, kadın kolları, gençlik kolları ile kalabalık bir partili topluluğu katıldı.

Kur'an tilaveti ile başlayan açılış programında konuşan MHP Onikişubat ilçe Başkanı Mesut Tosun partililere "Önce ülkem ve milletim, sonra partim diyecek kadar erdem sahibi, Türkiye sevdalıları, Alparslan Türkeş'in askerleri, Devlet Bahçeli'nin yol arkadaşları, hoş geldiniz" diye seslendi.

MHP Onikişubat Belediye Başkan adayı Ziraat Mühendisi Yusuf Temizkan'da yaptığı konuşmada "kendimiz için değil kentimiz için bu yola girdik" dedi ve şöyle devam etti:

"30 Mart Kahramanmaraş için bir değişim günü ve dönüm noktasıdır. Onikişubat Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun ismi. Biz de Kahramanmaraş'ı Ak Parti'den kurtarma mücadelesini buradan başlatıyoruz. Vatandaşlarımız 11 yıllık Ak Parti yönetiminde alamadığı hizmeti, inşallah bizim dönemimizde alacaktır. Her gün ilçemizi adım adım geziyoruz. Vatandaşlarımızdan çok büyük bir teveccüh görüyoruz. Sizlerle omuz omuza vererek şehrimizde Milliyetçi Hareket Partisi'ni zafere ulaştıracak ve ilçemizi hizmete doyuracağız. Onikişubat için büyük projelerimiz var. Çok büyük projelerle geliyoruz. İnşallah sizlerin de gayretleriyle ilçemizi hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız"