10 yıldır Kahramanmaraş'ta seçimin nabzını tutan Haber46 yine bir ilke imza atıyor. Hazırladığımız sayfada Haber46 okuyucuları Kahramanmaraş'ta milletvekili çıkarabilecek üç siyasi partinin aday listesi tahminlerini yazacak. 7 Nisan'dan sonra en yakın tahminde bulunan 10 kişiyle akşam yemeğinde bir araya geleceğiz.

Nasıl Katılacaksınız?

1. Ak Parti, MHP ya da CHP Milletvekili adayları tahmin listesini yazacaksınız. Her siyasi parti için mutlaka 8 isim yazılmalıdır. Örneğin; 7 ya da 9 isim yazanların yorumu yayınlanmayacaktır.

2. Sadece bir siyasi partinin aday listesini yapabileceğiniz gibi, tüm siyasi partilerin de aday listelerini yapabilirsiniz.

3. Aday listesini en yakın bilenler tespit edilecektir. Aynı sayıda aday ismini bilenler çok sayıda olursa adayların adaylık sırasını bilenlere ekstra puan verilecektir.

4. Liste yapanlar gerçek adlarını yazmak zorundadırlar. Gerçek adlarını yazmayanların yorumu yayınlanacak ancak değerlendirmeye alınmayacaktır.

5. Aynı anket facebook sayfamızda da yapılacak ve aynı şartlar geçerli olacaktır.

6. Yemek bir ödül olmayıp okuyucularımızla bir araya gelmek için bir bahanedir. 

Ankete aşağıdaki yorum kismından katılacaksınız. İsteyen okuyucularımız aşağıdaki linke tıklayarak facebooktan da katılım sağlayabilirler.

ANKETE FACEBOOK SAYFAMIZDAN KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ