Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın ve Saadet Partisi (SP) Nilüfer ilçe başkanı Salih Gümüş, kurulan Milli İttifak kapsamında yapılacakları görüşmek üzere bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Saadet Partisi’nin (SP) oluşturduğu Milli İttifak’ı konuşmak ve seçimlerle alakalı olarak bir yol haritası belirlemek için, ilçe başkanları buluştu. İlçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda; BBP ile SP’nin beraber hareket edeceklerinden duyulan mutluluk dile getirildi.

Saadet Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Salih Gümüş, toplumda büyük bir heyecana vesilen olan Milli İttifakın Bursa ve ülkeye hayırlara vesile olmasını diledi.

BBP Nilüfer ilçe başkanı Mustafa Aydın da, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun da zamanında tüm tehdit ve baskılara aldırmadan Refah Yol Hükümetine destek verdiğini belirterek, “Erbakan hocanın başbakanlığında kurulan Refah-Yol Hükümeti gibi yıllar sonra BBP lideri Mustafa Destici ile SP lideri Mustafa Kamalak’ın milletimize umut olacak bu Milli İttifakın kurmaları tarihe not olarak düşülecektir.” dedi.