MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, 7 Haziran seçimlerinin, aynı zamanda iktidarın keyfi uygulamalarına son verme seçimi olacağı için tarihi öneme sahip olduğunu söyledi.

MHP Manavgat İlçe Başkanlığı, partisinin 3 ve 4. sıra adayları Tarkan Akıllı ve Adem Uslu ile birlikte Side, Yalçıdibi ve Boztepe mahallerinde seçim çalışması yaptı. İlçe Başkanı Karadağ; Side, Yalçıdibi ve Boztelilere milletvekili adayları Akıllı ve Uslu'yu tanıttı. 13 yıllık AK Parti iktidarının uyguladığı yanlış iç ve dış politikalarla ülkeyi uçuruma sürüklediğini belirten Karadağ, 7 Haziran seçimlerinin aynı zamanda iktidarın keyfi uygulamalarına bir son deme seçimi olacağını kaydetti.

İktidarın keyfi uygulamalarına son vermek için 7 Haziran seçiminin tarihi öneme sahip olduğunu ifade eden Karadağ, "Türkiye’yi bataklığa sürüklemek isteyen iktidar 7 Haziran seçimlerinde büyük bir hezimete uğrayacaktır. Side’de esnafımızı gezdik, sorunlarını dinledik. Turizmin hali ortada, esnafımız kan ağlıyor. İktidarın yanlış politikaları her sektörde olduğu gibi turizm sektöründe de hissedilmektedir. Komşularımızla sıfır sorun ile çıkılan bu yolda, tüm komşularımızla sorunlu hale geldik. Bu tür sorunların da turizm esnafımıza büyük zararları olmuştur." diye konuştu.