Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi ile 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlere hazırlanıyor. Parti teşkilatı ve tüm milletvekili adayları sahaya indiler ve Kahramanmaraş'ta adım atmadık yer bırakmamakta kararlılar. MHP Kahramanmaraş İl başkanlığında yapılan Seçim Koordinasyon Toplantısında Kahramanmaraş milletvekili adaylarına parsellendi ve çalışmaların daha sistemli bir şekilde yürütülmesi istendi.

Alınan kararla her milletvekili adayı Kahramanmaraş merkez ya da ilçelerinde programda yer alan tarihlerde teşkilatın desteğiyle çalışmalarda bulunacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan MHP Khramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, "Kahramanmaraş'ı Ak Parti'nin kalesi olmaktan çıkaracaklarını" söyledi.

"Tüm Kahramanmaraş'ı kucaklayan, Kahramanmaraşlı'nın yüreğine dokunacak milliyetçi adaylarla seçime hazırlandıklarını" söyleyen Ertuğrul Doğan şöyle devam etti:

"Adaylarımızla birlikte Ak Parti'nin çözüm süreci altında yürüttükleri çözülme ve ihanet süreciyle ülkeyi sürükledikleri uçurumu halkımıza iyi anlatmak zorundayız. Bu sadece bir seçim kampanyası değil aynı zamanda milli bir görevin yerine getirilmesi faaliyetidir. Ülkesini ve milletini seven, milletimizin geleceğinden endişe duyan herkes bu kampanyaya dahil olmalıdır. Halkımızı 17 Aralık hırsızlık ve yolsuzluk olaylarının hesabını sormak için MHP'ye destek olmaya çalışıyoruz.

Biz çok koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu ülkeye gönül vermiş ülkücü yürekler olarak 7 Haziran'a kadar uykuyu kendimize haram ettik. Allah'ın izniyle 7 Haziran'da Kahramanmaraş'ta en az 3 milletvekili çıkaracağız. Kahramanmaraş halkı sessiz durur ama hesap sormayı da iyi bilir. 7 Haziran bu ülkeyi kaosa sürükleyenlerle hesaplaşma günüdür. 

Kahramanmaraş halkımızı, 12 yıldır Kahramanmaraş'a bir çivi bile çakmayan Ak parti ile hesaplaşmasının vaktinin gelmiştir. Kahramanmaraş MHP iktidarında hizmete doyacaktır. Tüm halkmızı MHP'ye destek olmaya çağırıyorum"