Paksoy, partisinin Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısında, yaptığı konuşmada, MHP'nin projelerini anlattı.

Türkiye'nin zor günler geçirdiğini ileri süren Paksoy, şunları kaydetti: "Türkiye zor günlere gebe. Yarın iyi bir ülke istiyorsak, çocuklarımıza güzel bir Türkiye bırakacaksak, bu iktidarın bir an önce gitmesi lazım. Onun için çalışmalarımızı hızlandırarak, birlik beraberlik ruhu içerisinde, hissi hareket etmeden duygusal hareket etmeden, 7 Haziran'da herkes tek ses olmalı."

İl Başkanı Süleyman Öner ise "ülkeyi karşılıksız sevdik" diyen partililerle el ele, gönül gönüle olup MHP'nin yeniden şahlanması gerektiğini söyledi.

Birlik ve beraberliğin önemini anlatan Öner, "Milletvekili seçilen dava arkadaşlarımız, insanların tamamını kucaklayacak kadar yunus sevdasına sahiptir. Allah bu sevdayı hepimizden eksik etmesin. Herkes şunu çok iyi bilsin ki MHP den seçilecek olan milletvekillerimiz  bütün Kahramanmaraşlıları canı gönülden kucaklayacaktır."

25. dönem milletvekili adaylarının tanıtımının ardından adaylar birer konuşma yaptı.