Milli İttifak, Saadet ve Büyük Birlik Partisi Kars milletvekili adayı Selami Altun köylüsüyle, şehirlisiyle, esnafı ve işçisiyle ziyaret ettikleri vatandaşların, 'Bizi bu iktidardan kurtarın' dediklerini söyledi.

Milli İttifak, Saadet ve Büyük Birlik Partisi Kars milletvekili adayı Selami Altun, 7 Haziran Genel Seçimlerine sayılı günler kala değerlendirmelerde bulundu. Altun, kapı kapı dolaştıklarını; esnaf, çiftçi ve köylü vatandaşların kendilerine sürekli olarak, 'Bizi bu iktidardan kurtarın' dediklerine dikkat çekti. Nedenin ne olduğuna bakıldığında ilk karşılarına çıkanın ekonomik sıkıntı olduğunun altını çizen Milli İttifak adayı, "Bakıyorsunuz, işsizlik ve ekonomik sıkıntıların ön plana çıktığı bu dert yanmalarda 'artık iktidardan bizi kurtarın' diyor vatandaşlar. İnsanlarımızda genelde bir bıkkınlık var. Bunu da biz çözeceğiz diyoruz." dedi.

'İNSANIMIZ HER ŞEYİN FARKINDA'

Altun, Sarıkamış'ta ticaretle uğraştığını, ilçenin 10 yıl öncesine ve bugününe baktığı zaman, 10 yıl önce fabrikalar şehri olan Kars’ta Sarıkamış'ın da ayakkabı fabrikası olduğuna vurgu yaparak, "Nereden nereye geldik. Kars'ta bulunan fabrikaları AK Parti maalesef yok etti. Bizler bunları tekrar hayata geçireceğiz." şeklinde konuştu.