Nevşehir’de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde yarışacak 3 milletvekili adayını tanıttı.

Toplantıya MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, MHP 1’nci sıra Milletvekili adayı Mehmet Varol, 2’nci sıra Milletvekili adayı Sait Yüksel ve 3’ncü sıra Milletvekili adayı Mustafa Uğur, Kadın kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, ilçe ve belde belediye başkanları, Gençlik kolları ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. MHP İl Başkanı Göksel Taşçı yaptığı açılış konuşmada, 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel seçimlere katılacak milletvekili adaylarını yoğun ve titiz çalışmalar sonucunda belirlediklerini ve 07 Nisanda kamuoyuna duyurduklarını belirtti.
Nevşehir’de 12 aday adayı içerisinden üç adayın seçildiğini anlatan Taşçı, aday adaylığı döneminde köy köy belde belde ilçe ilçe gezen, MHP’nin iktidar yürüyüşünde azimle, yorulmadan, yılmadan aday adaylarına tekrar teşekkürlerini ve şükranlarını sunduğunu ifade etti.
Üç adayında birbirinden değerli ve kamuoyunda yoğun teveccüh görmüş kişiler olduğuna işaret eden Taşçı “ Bizler önce ilimizin sonra da ülkemizin makus talihini değiştirmek için partimizin tek başına iktidar olması yolunda tüm gücümüzle çalışacağız. Adaylarımız samimiyet duygusunu ön plana alarak çıktıkları bu yolda değerli halkımızın desteğiyle 08 Haziran 2015 Pazartesi günü sabahı Meclis’te çok daha zor bir göreve soyunacaklardır. AKP iktidarı ülkemizi ekonomik kaosa, bölünmelere, ayrımcı tutumuyla kutuplaşmaya, yoksulluğa, mutsuzluğa ve karanlığa sürüklemiştir. Türk Milleti olarak hak etmediğimiz bir noktada olduğumuz artık herkesin malumudur. Halkımız artık yalanlara, yolsuzluklara, ihanet şebekelerine ve verilmeyen hizmetlere dur demek için yeni bir çıkış noktasına yönelmiştir. Bu seçimde çıkış için yol arkadaşı MHP’dir. Kendi içlerinde savaşa başlayan iktidar sarhoşları ülke sorunlarından uzak, halkın sesine sağır, haksızlık ve hukuksuzluklara kördür. Bu aşamada AKP’den ülke için hizmet beklenemez” dedi.
Taşçı, Nevşehir’in yıllardır tüm sıkıntılarına duyarsız kalan AKP vekillerinin, vekil olduklarını yeni hatırladıkları için kendilerini şehirde görmeye başladıklarını söyledi.

MHP birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Varol ise, milletvekillerinin sokaklarda gezmesiyle birlikte seçimlerin yaklaştığını anladıklarını, diğer zamanlarda Nevşehir’le hiç ilgilenmeyen, proje üretmeyen, halkın dertlerini dinlemeyen vekillerin, bugün sokaklarda, beldelerde çalışma yapmaya başladıklarını söyledi.
MHP ikinci sıra adayı Sait Yüksel’de, “ MHP’nin üç vekili kazanacağına inanıyorum. Biz seçilince halkımızla iç içe olacağız. AKP’nin “3-0” diyerek oluşturmaya çalıştığı algıya dur diyeceğiz” dedi.
MHP üçüncü sıra adayı Mustafa Uğur ise konuşmasında “ 14 Şubat 2015 tarihinde yaptığım açıklama ile aday adayı olduğumu duyurmuştum. O zamandan bu yana bizlere desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
MHP aday tanıtım toplantısı, İl Başkanı Göksel Taşçı ile 3 vekil adayının ellerini havada birleştirerek yaptıkları birlik ve beraberlik vurgusu ile sona erdi.