MHP Kahramanmaraş İl Başkanı binası önünde toplanan yaklaşık 200 kadar partiliye hitap eden Ülkü Ocakları Eski Başkanı Nurset Güloğlu “mensubu olmaktan şeref duyduğum MHP’nin cefakar üyeleri. Bugün burada güzel kente ülkemize hizmet etme sevk ve heyecanı ile çıkmış olduğum ve milletevikili aday adaylığını buradan açıklıyorum. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli dönemi yaşamaktadır Milletimize bölünmeyi çözüm diye yutturulmaya çalışılmaktadır" dedi.

Ülkü Ocakları Başkanlığından sonra,  Ülkücü İşçiler Derneğinin de başkanlığını yapan MHP milletvekili aday adayı Nusret Güloğlu,  MHP İl Binası önünde 9 ışık doktrinini anlatması bakımından 9 davul ile adeta gövde gösteri yaptı. Aday adaylığını şova çeviren milletvekili aday adayı Nusret Güloğlu için hem ülkücü gençler, hem de partiye senelerini veren eski il ve merkez ilçe başkanları, onu bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.
Güloğlu “Yüce Mevlamın izni ve ülküdaşlarımın destekleri ile Başbuğum Alparslan Türkeş’in yolunda, liderim Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde yüce Türk milletinin hizmetine talibim” diyen Nusret Güloğlu, parti binasında, yüzlerce partilinin bulunduğu ortamda, davul zurna eşliğinde konuşmasını sürdürürken, “Ülküm de, sevdama da Türkiye. Dün de, bugün de, yarın da beraberiz” diye konuştu.
Güloğlu’nun aday adaylık açıklaması sırasında, eşi de kendisini yalnız bırakmadı.
Güloğlu’nun aday adaylığı açıklamasına; Kadın Kolları İl Başkanı Halide Akben, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci eski Milletvekili Nevzat Taner, 2014 Yerel Seçimlerinde Pazarcık Belediye Başkan Adayı ve İl eski Başkanlarında Salman Özdoğan ve çok sayıda partili katıldı.