Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in yer aldığı Yasak Elma dizisine yeni bir oyuncu katılıyor. Şebnem Dönmez'in katıldığı diziye şimdi de Cansel Elçin dahil oldu.

2 BÖLÜMLÜK ANLAŞMA YAPTI

Son olarak Börü 2039'da yer alan Cansel Elçin, bu sefer de yapımcılığını Medyapım'ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği Yasak Elma dizisinde 2 bölüm oynayacak. Elçin diziye yeni katılan Şebnem Dönmez'in hayat verdiği Handan karakterinin partneri olacak. 

YASAK ELMA'NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yıldız, Doğan'a evet diyecekken, Doğan'ın bazı hareketlerinden rahatsız olunca ikilemde kalır. Çağatay ise ailesini kurtarmanın ve Yıldız'la barışmanın yollarını arıyordur. Öte yandan Handan'ın gerçek yüzü ve niyeti belli olur. Kendisini zengin olarak göstermek için krediler çeken Handan, borçlar birikince Doğan için planlar yapmaya başlar. 

Cansel Elçin Kimdir?

20 Eylül 1973 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cansel Elçin, İlköğretim 1’inci ve 2’inci sınıfı İzmir Tire’de tamamlamış ve henüz 8 yaşındayken ailesiyle beraber Paris’e yerleşmişlerdir.  İlköğretim ve orta öğretim eğitimini Lycée Racine’de tamamlayan Cansel Elçin, lise eğitimi için ‘Dil ve Edebiyat’ alanını seçmiştir.  

Babası terziolan Casel Elçi Bir abisi olamk üzere iki kardeştirler. Üniversiteyi başladıktan 6 ay sonra bırakmış ve bu süreçte iş hayatına atılarak ticaretle uğraşmıştır.  Üniversiteyi başladıktan 6 ay sonra bırakmış ve bu süreçte iş hayatına atılarak ticaretle uğraşmıştır.  Türkiye’nin Denizli ve Bursa şehirlerinden getirilen çarşaf, bornoz ve çeşitli tekstil ürünleri zincir mağazalara sattıktan sonra bu süreçten sıkıldığı için 4 yıllık tiyatro okuluna girerek kendisini oyunculuk alanında geliştirmeye karar vermiştir. Tiyatro öğrenciliğinde krep yapmanın yanı sıra, garsonluk, barmenlik, şoförlük de yapmıştır.   Sonrasında Ecole Florent’e kaydolan oyunculuk eğitimini sürdüren Cansel Elçin, New York’ta Actor’s Studio’yu kurmuş, Lee Strasberg’in oğlu John Strasberg ve Jack Garfenin’den de sinema ile tiyatro dersleri almıştır.  

Okulun ardından Fransa’da tiyatro sahnelerinde yer almaya başlamış ve ayrıca bu dönemde reklam ile sinema filmlerinde de yer almıştır. Ferzan Özpetek ile 1997 yılında tanışan Elçin, ‘Harem Suare’ adlı film ile kamera arkası deneyimi kazanmış ve bu süreçte Tomris Giritlioğlu ile de çalışarak ‘Kırık Kanatlar’ adlı dizi ile tanınmaya başlamıştır.  

Kendi kaleme aldığı ve yönetmiş olduğu Papillon isimli kısa filmi 2007 yılında çıkan Elçin, en önemli çıkışını ise ‘Hatırla Sevgili’ adlı dizideki Ahmet karakteri ile edinmiştir.

Buradaki başarısıyla Beykent Üniversitesi 7. İletişim Ödülleri’nde ‘En İyi Erkek Dizi Oyuncusu’ ödülüne layık görülen yakışıklı oyuncu, Küçük Kıyamet, Dayan Yüreğim, Gönülçelen, Ağlama Anne, Bizim Hikaye, Aşk Tesadüfleri Sever gibi pek çok yapımda da yer almıştır.  2012 yılında Pınar Apaydın ile dünya evine giren başarılı oyuncu, 2017 yılında boşanmıştır.

Zeynep Tuğçe Bayat ile de 2020 yılında ikinci kez nikah masasına oturmuştur.  

Başak burcu özelliklerine sahip olan Cansel Elçin, 1.83 metre uzunlukta ve 75 kilogram ağırlıktadır.  

Rol aldığı film ve diziler

2006-Hatırla Sevgili (Ahmet) (TV Dizisi)

2010-Gönülçelen (Murat) (TV Dizisi)

2011-Aşk Tesadüfleri Sever (Sinema Filmi)

2011-Yalancı Bahar (Selim-Aziz) (TV Dizisi)

2015- Evlenmeden Olmaz (Sinema Filmi)

2017-Dayan Yüreğim (Fuat) (TV Dizisi)