Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) yöneticileri Sivas Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetici ve üyeleriyle bir araya gelerek hizmet kalitesini artıracak uygulamalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
ÇEDAŞ paydaşlarıyla güçlü ilişkiler kurma çalışmaları kapsamında Sivas Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldi. ÇEDAŞ yöneticileri, Elektrikçiler Odası ile koordinasyon gerektiren konularda görüş alışverişinde bulunarak sektöre yönelik uygulamalar ve sorunlar hakkında hizmet kalitesini artıracak çalışmalara yönelik değerlendirmelerde bulundu.
Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde gerçekleştirilen toplantıya ÇEDAŞ Müşteri Hizmetleri Direktörü Bekir Bulut, Yatırım Direktörü Mustafa Altun, Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Hüseyin Aydın, Ölçü Devreleri Yöneticisi İsmail Akkoyun, 3. Şahıs Proje Onay ve Bağlantı Mühendisi Merve Seda Hazırcı, Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sadi Aytak ve oda üyeleri katıldı.
Elektrik dağıtım sektöründe yaşanan sorunların karşılıklı olarak değerlendirilip çözülmesi ile ilgili planlamaların yapıldığı toplantıda alçak gerilim iç tesisat proje onay işlemleri, alçak gerilim ön abonelik işlemleri, alçak gerilim enerji müsaadeleri, orta gerilim proje işlemleri hakkında işleyiş ve koordinasyon değerlendirmesi yapıldı.
Toplantıda Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sadi Aytak ve oda üyeleri, ÇEDAŞ’ın çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, koordinasyonun artırılması ve sorunların çözümü noktasında toplantıya katkı sağlayan ÇEDAŞ yöneticilerine teşekkür etti.
Ayrıca toplantıda, Elektrikçiler Odası üyeleri ile ÇEDAŞ yöneticilerinin periyodik olarak bir araya gelmesi ve işbirliği gerektiren konularda koordinasyonu güçlendirecek adımların atılması kararlaştırıldı.