Trabzon Caddesi Aşiyan Apartmanı Kat 3’teki yeni bürosunda yapılan Diyanet Sen İlçe başkanları istişare toplantısı sıcak ve samimi bir ortamda yapıldı.

Toplantı Diyanet-Sen Onikisubat İlçe başkanı Muhammed Talha Özdemirin okuduğu Kur’an tilavetiyle başladı.

Toplantıya Kahramanmaraş Diyanet Sen Şube Başkanı Şevket Bozdoğan, Başkan Vekili Hacı Ali Güneçıkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Geyik, Cuma Biricik, Mehmet Yapıcı (Elbistan), Mehmet Arslan (Ekinözü), Muhammed Talha Özdemir (Onikişubat), Mehmet Fındık (Dulkadiroğlu), Ali Karaca (Türkoğlu), Osman Güzel (Göksun), Kahir Ardıç (Afşin), Mustafa Gökçe (Pazarcık), Mehmet Küçükoğlu (Andırın), Şahin Karalar (Çağlayancerit) Sezer Tunç (Nurhak) katıldı.

Diyanet-Sen Şube Başkan Şevket Bozdoğan sendikalar içinde ve diyanet camiasında Diyanet Sen’in Türkiye’nin göz bebeği, en güçlü sendikası olduğunun altını çizdi. Başkan Bozdoğan Diyanet-Sen’in kuruluş amacına vurgu yaparak “Memur Sen özelde; üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi genelde ise; ülkemizde cereyan eden her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç bilerek yola çıkmış öncülerin ve onlarla gönül birliği yapmış binlerce kamu çalışanının ortak çatısıdır. Bu amaçlarımızı gerçekleştirmek için evrensel insan haklarına ve Anayasaya dayanan demokratik, sosyal adalet ve hukuk devleti anlayışı içerisinde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Dil, din, ırk, mezhep ve siyasi düşünce farkı gözetmeksizin toplumun adalet ve barış içinde yaşaması için gayret gösteriyoruz.” dedi.

Başkan Bozdoğan,“Bireysel olarak da sorumluluklarımızın farkındayız. Şube başkanı, yönetimleri, ilçe temsilcileri olarak hepimiz tek tek bireysel sorumluluklarımızı doğru bir şekilde yerine getirdiğimizde bundan doğan güç bizleri daha da güçlendirecek aşılamaz dağlar aşılacak yollar kat edilecektir. Şube olarak bu inançla çıktığımız yolda çok güzel başarılar, kazanımlar elde ettik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda, İlçe başkanlarının karşılaştıkları sorunlar tek tek masaya yatırıldı çözüm önerileri üzerinde görüş alış verişi yapıldı. İlçe başkanları yapılan istişare toplantısından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

HABER: HACI ALİ GÜNEÇIKAN