Kimse Yok mu Derneği Bursa şubesi tarafından düzenlenen etkinlikle el uzatılan 5 yaşındaki Aleyna Çiçek’in dişlerine operasyon gerçekleştirildi. Daha önce delik tespit edilen kalbinden ciddi ameliyatlar geçiren minik Aleyna, bundan sonra daha rahat çikolata ve dondurma yiyebilecek.

Bursa Özel Rentıp Hastanesi'nde yapılan operasyonla minik Aleyna’nın diş yapısına müdahalede bulunuldu. Çeşitli dişleri çekilen minik Aleyna’nın bazı dişlerine de dolgu yapıldı.

Daha önce geçirdiği riskli ameliyatlardan dolayı hassas bir şekilde operasyon yapılması gereken Aleyna, yapılan müdahale ile artık daha rahat beslenebilecek.

Operasyonu gerçekleştiren Rentıp Hastanesi anestezi uzmanı doktor Osman Şahin Göz, Kimse Yok mu Derneği'nin bir organizasyonuyla gelen Aleyna’ya yönelik başarılı bir operasyon yaptıklarını söyledi.

Minik Aleyna için ellerinden geleni yapıp başarılı bir şekilde operasyonu gerçekleştirdiklerini anlatan Dr. Göz, “İşlemi tamamlandı, inşallah bundan sonra rahatça çikolata, dondurma ve daha değişik şekerleri yiyebilecek. Aleyna’yı biz bugün uyuttuk. Aleyna iki yıl önce kalbinde tespit edilen birkaç tane delik nedeniyle ciddi ameliyatlar geçirmiş. Böyle ciddi ameliyatlardan sonra buna anestezi şekliyle daha ciddi yaklaşmak gerekiyordu. Diş çekimi yapıldı ve dolguları yapıldı. Şu anda da mutlu bir şekilde dinleniyor, inşallah bugün içinde evine göndereceğiz.” şeklinde bilgi verdi.